Επιλεγμένες Ειδήσεις

Τύρναβος: Υποβασταζόμενη η μητέρα του 39χρονου αναγνώρισε την σωρό


 Τραγικός επίλογος γράφεται στην υπόθεση της εξαφάνισης του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου που αγνοούνταν από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η σορός που βρέθηκε σήμερα 17 Φεβρουαρίου σε προχωρημένη σήψη στον Τύρναβο, κοντά στον Πηνειό έφερε ρούχα τα οποία ταίριαζαν με αυτά που φορούσε ο 39χρονος όταν εξαφανίστηκε. Στον λόφο που εντοπίστηκε η σορός βρέθηκε η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου, η οποία και αναγνώρισε τα ρούχα που φορούσε ο γιος της. Επίσης είπε πως ίδια είναι τα παπούτσια και τα γυαλιά. Ωστόσο, αναμένεται να διενεργηθεί και η ταυτοποίηση μέσω DNA.

Δεν βρέθηκαν ίχνη συρσίματος στο χώμα - και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση δεν κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη. 

Στο σημειο κληθηκαν και εφτασαν δυο Ιατροδικαστες, κλιμακιο των εγκλημαολογικων ερευνων της Θεσσαλονικης και αστυνομικοι της Ασφάλειας Λαρισας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την πλευρά των ιατροδικαστών στη σορό δεν φαίνεται, για την ώρα, κάποιο χτύπημα είτε από μαχαίρι είτε από όπλο. Δεν υπάρχει τέτοιο σημάδι στη σορό ή στα ρούχα. Επίσης στο κεφάλι της σορού δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που να φανερώνει χτύπημα από αντικείμενο.

Ταυτόχρονα από την εξερεύνηση του χώρου οπου εντοπίστηκε η σορός από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν βρέθηκε κάποια πέτρα με ίχνη αίματος ή κάποιο αντικείμενο που να δείχνει εγκληματική ενέργεια.



Πηγή: protothema.gr