Επιλεγμένες Ειδήσεις

Γ. Μαλτέζος: Το Αστυνομικό Τμήμα στη Νέα Κίο γίνεται πραγματικότητα (βίντεο)

 Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έφερε τη διάταξη που προβλέπει τη δημιουργία του.

Δεκαετιών απαίτηση και ανάγκη της τοπικής κοινωνίας και ολόκληρου του Δήμου Άργους – Μυκηνών υλοποιείται.

Ο αγώνας του Δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου, του Βουλευτή Γιάννη Ανδριανού, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, διασφαλίζουν τη νομιμότητα και ασφάλεια στη Νέα Κίο και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Σημασία πάντοτε έχουν τα αποτελέσματα και όχι οι ανέξοδες ρητορείες.

Η Ελληνική Αστυνομία προχωρά σε ανακατανομή των δυνάμεών της με βάση τα επιχειρησιακά της κριτήρια, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητες.

Η αναδιάταξη των δυνάμεων αφορά όλη την Ελλάδα, όλες τις πόλεις και χωριά.

Έχοντας εμπιστοσύνη στον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία για το νέο σχεδιασμό και θα επισημάνουμε τις παρατηρήσεις μας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας.