Οι καθημερινές ειδήσεις από την Αργολίδα, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πιστοποιημένο μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.
Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 16 Δεκεμβρίου στο Άργος, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που είχε εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ, με τη συμμετοχή σωματείων και συλλόγων της περιοχής.
Η κινητοποίηση οργανώθηκε με αφορμή την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2026 και στόχο είχε την έκφραση της αντίθεσης των εργαζομένων σε πολιτικές που, όπως τόνισαν, πλήττουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, καθώς και πολίτες, αλλά και οι αγρότες με τα τρακτέρ από τα μπλόκα , οι οποίοι με συνθήματα και πανό ανέδειξαν αιτήματα που αφορούν την ακρίβεια, τους μισθούς, τις συντάξεις, τη χρηματοδότηση της Υγείας και της Παιδείας, αλλά και τη συνολική ποιότητα ζωής.Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, εκπρόσωποι των σωματείων υπογράμμισαν την ανάγκη για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, προστασία των συλλογικών συμβάσεων και ενίσχυση των κοινωνικών δομών, επισημαίνοντας ότι ο προϋπολογισμός του 2026 δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.Στο τέλος της συγκέντρωσης , ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους – Μυκηνών παραδόθηκε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών, Αντώνης Βαρδάκας στους διοργανωτές της συγκέντρωσης .




