Οι καθημερινές ειδήσεις από την Αργολίδα, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πιστοποιημένο μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.
Ψήφισμα στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ.Ανδριανό πορεία και συνέχεια των μπλόκων οι αγρότες της Αργολίδας
Το πρωί του Σαββάτου 13 Δεκεμβρίου 2025, αντιπροσωπεία του μπλόκου αγροτών Αργολίδας παρέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Ανδριανού, στο Άργος.
Ο κ. Ανδριανός απουσίαζε και το ψήφισμα παραδόθηκε στη γραμματεία του γραφείου του. Σε συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, οι αγρότες τοποθέτησαν στην είσοδο του πολιτικού γραφείου κλούβα με πορτοκάλια και μανταρίνια, καθώς και μία μπάλα από άχυρο.
Υπενθυμίζεται ότι στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στον χώρο του μπλόκου, με τη συμμετοχή σωματείων, συλλόγων και φορέων της Αργολίδας, αποφασίστηκε η συνέχιση του μπλόκου και απευθύνθηκε κάλεσμα για την ενίσχυσή του.Αντιπροσωπεία του μπλόκου θα συμμετάσχει στην πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, στη Νίκαια της Λάρισας.
Νωρίτερα, στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε πορεία αγροτών με τρακτέρ στη λαϊκή αγορά του Άργους.
Τέλος, νέα συνέλευση των αγροτών έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις 7:00 το απόγευμα, στον χώρο του μπλόκου.

