Επιλεγμένες Ειδήσεις

Οι καθημερινές ειδήσεις από την Αργολίδα, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πιστοποιημένο μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

Σε ποιους δρόμους θα γίνουν εργασίες φρεζαρίσματος και επίστρωσης νέου ασφαλτοτάπητα στο Άργος

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τους δημότες ότι από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026 θα πραγματοποιηθούν εργασίες φρεζαρίσματος και επίστρωσης νέου ασφαλτοτάπητα, στο πλαίσιο του έργου «Οδική Ασφάλεια».

Οι εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά από τις 08:00 έως τις 17:00 στις οδούς:

·        Παπαοικονόμου, από τη συμβολή της με την οδό Ινάχου έως τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου.

·        Θεοτοκοπούλου, από τη συμβολή της με τις οδούς Παπαοικονόμου και Πίνδου έως τη συμβολή της με την οδό Ναυπλίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων στα συγκεκριμένα τμήματα των οδών. Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται μέσω εκτροπών, ενώ θα υπάρχει κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση για την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων.

Ο Δήμος ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών, προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και με τη μέγιστη ασφάλεια για όλους.